Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se schimbã uniformele. Iatã unde!

ro

22 Aug, 2012 02:48 2623 Marime text
uniforme_anr_ANR_Navlomar.jpgÎn Monitorul Oficial al României, Partea I, Nr. 594 din 20 august a fost publicat ordinul pentru aprobarea regulamentului privind compunerea, portul ºi modul de acordare a uniformei de serviciu cu însemnele specifice ale acesteia, pentru personalul Autoritãþii Navale Române. Ordinul este semnat de Rãducu Valentin Presa, secretar de stat în cadrul Ministerului Transporturilor.

„Personalul Autoritãþii Navale Române, denumitã în continuare ANR, poartã uniforma de serviciu cu însemnele specifice în timpul exercitãrii atribuþiilor de serviciu, în diferite misiuni ºi la festivitãþi, precum ºi pe durata frecventãrii unor cursuri de perfecþionare profesionalã", se aratã în articolul I al regulamentului.

Potrivit regulamentului publicat în Monitorul Oficial, ANR suportã integral costul uniformei de serviciu pentru personalul propriu. De asemenea, în acelaºi document este precizat faptul cã articolele de echipament acordate anterior datei de intrare în vigoare a prezentului regulament se înlocuiesc, excepþie fãcând cele care corespund din punct de vedere al culorii ºi al modului de confecþionare. Personalul ANR are atât uniformã pentru sezonul rece, cât ºi pentru sezonul cald.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii