Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se reactualizează PUG-ul Medgidiei. Cât dă Primăria pentru acest contract?

ro

12 Sep, 2011 02:09 1340 Marime text
Administraţia locală din Medgidia vrea să actualizeze Planul Urbanistic General al Medgidiei şi este dispusă să dea pentru acest contract 423.060 lei fără TVA firmei care va reuşi să îndeplinească condiţiile impuse de autorităţi.

Firmele interesate pot depune ofertele până la data de 26 septembrie, ora 10.00, la Centrul de Informare Cetăţeni, deschiderea ofertelor urmând a avea loc în aceeaşi zi, de la ora 11.00. Ofertanţii trebuie să facă dovada că au derulat astfel de contracte, a căror valoare cumulată să fie de 423.000 de lei fără TVA. Aceştia trebuie să achite, de asemenea, şi o garanţie de participare de 8.460 de lei.

Planul Urbanistic General al municipiului Medgidia este aprobat prin HCL 13/2000, în luna martie, şi trebuia actualizat cu toate modificările ce au avut loc în ultimii 10 ani prin încorporarea Planurilor Urbanistice Zonale şi a Planurilor Urbanistice de Detaliu, prin introducerea de reglementări şi prescripţii teritoriului nou creat de intravilan şi extravilan. Pentru că administraţia locală nu avea bani suficienţi pentru a actualiza PUG-ul, la finele lunii martie a.c. consilierii locali au aprobat prelungirea termenului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii