Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:54 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se întâmplă la Crucea Moş Crăciun aduce daruri tuturor familiilor!

ro

12 Dec, 2012 03:18 1409 Marime text
Crucea_Gheorghe_Frigioi.jpgCa în fiecare an, sărbătorile de iarnă au o însemnătate aparte pentru localnicii din Crucea. Este momentul când toate familiile din comună primesc daruri de Crăciun. Potrivit primarului Gheorghe Frigioi, cadourile vor fi împărţite, cel mai probabil, începând de vineri, iar campania se va derula până cel târziu marţi, 18 decembrie. Nici copiii nu vor fi uitaţi. Cadouri constând în dulciuri, jucării şi cărţi adecvate vârstei vor primi în ultima zi de şcoală toţi cei 550 de copii din localitate, între care se află, potrivit primarului Gheorghe Frigioi, şi tinerii din clasele a IX-a şi a X-a.

Pentru iarnă, şeful autorităţii locale se declară pregătit să facă faţă situaţiilor de urgenţă. În acest sens, Gheorghe Frigioi a mărturisit că a achiziţionat combustibilul necesar pentru punerea în funcţionare a utilajelor de urgenţă. De asemenea, unităţile de învăţământ deţin combustibilul necesar asigurării încălzirii, a precizat Gheorghe Frigioi.

Proiecte pentru 2013

De noul an, Frigioi doreşte tuturor multă sănătate şi speră să ducă la bun sfârşit proiectele deja iniţiate şi totodată să găsească sursa de finanţare pentru proiectele noi.

„Ne dorim să reuşim să asigurăm finanţare proiectelor pe care le vom dezvolta. De asemenea, proiectele pe care ne dorim să le finalizăm cu bine privesc finalizarea grădiniţei de la Crucea şi amenajarea trotuarelor din Stupina, Crucea şi Gălbiori. Sunt proiecte care necesită fonduri mai mari pentru a fi duse la îndeplinire", a explicat Gheorghe Frigioi. Primarul a ţinut să amintească că în primăvara anului viitor va fi inaugurat Căminul de Bătrâni, instituţie amenajată la standarde europene, moment la care vor începe şi înscrierile celor care doresc să se cazeze aici.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii