Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:56 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se închiriază spaţiile din cadrul Centrului de Excelenţă în Turism şi Servicii „Tomis” (document)

ro

22 Oct, 2016 00:00 2298 Marime text
În şedinţa din 25 octombrie a Consiliului Judeţean Constanţa (CJC) se vor aproba caietul de sarcini a Regulamentului privind organizarea şi desfăşurarea licitaţiei publice cu plic închis pentru închirierea spaţiilor din cadrul Centrului de Excelenţă în Turism şi Servicii „Tomis”, precum şi a contractului-cadru de închiriere.
 
Astfel, se vor închiria pentru un an spaţiile cu destinaţie de birouri din cadrul Centrului de Excelenţă în Turism şi Servicii „Tomis”, imobil aflat în domeniul public al judeţului Constanţa, situat în municipiul Constanţa, str. Nicolae Titulescu nr. 32.
 
„Preţul minim de pornire a licitaţiei este de 38 de lei/mp/lună fără TVA, exclusiv utilităţi. Preţul pentru obţinerea documentaţiei de atribuire este de 50 de lei,” este menţionat în caietul de sarcini.

Ce presupune contractul de închiriere

Obiectul contractului îl constituie închirierea spaţiului cu destinaţia birou aflat în domeniul public al judeţului Constanţa, municipiul Constanţa, str. Nicolae Titulescu nr. 32, din cadrul imobilului Centru de Excelenţă în Turism şi Servicii „Tomis”. Durata contractului este de un an, cu posibilitatea prelungirii prin act adiţional, cu respectarea legislaţiei în vigoare şi a actelor administrative adoptate în acest sens de către CJC.
 
Plata chiriei se face lunar, prin depunere la casieria locatarului cel mai târziu până în ultima zi lucrătoare din lună, după care locatarul este de drept în întârziere. Neplata în termen a chiriei atrage o penalitate de 0,5% asupra sumei datorate, pentru fiecare zi de întârziere, începând cu prima zi care urmează aceleia când suma a devenit exigibilă.
 
CJC a implementat proiectul „Centrul de excelenţă în turism şi servicii «Tomis»”, finanţat prin programul Operaţional Regional 2007 - 2013, Axa prioritară 1 „Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor - poli urbani de creştere”, Domeniul de intervenţie 1.1 „Planuri integrate de dezvoltare urbană”. Potrivit prevederilor cererii de finanţare asumate de către Consiliul Judeţean Constanţa, spaţiul reabilitat urmează să fie închiriat de către „întreprinderi mici şi mijlocii / organizaţii non-guvernamentale / instituţii / agenţii cu activităţi în turism / furnizori de formare profesională, asociaţii şi patronate de turism care desfăşoară activităţi în domeniul economic (consultare financiară, tehnică şi proiectare) şi activităţi în domeniul turismului”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii