Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:43 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se extinde Primăria Pecineaga

ro

22 Jul, 2011 00:00 2062 Marime text

Pecineaga_primar_Niculae_Stan.jpgLa finele acestei luni, are loc licitaţia organizată de Primăria Pecineaga pentru extinderea sediului primăriei cu trei birouri, plus o sală de şedinţe, un grup sanitar şi o bucătărie. Pentru acest contract, administraţia locală este dispusă să dea maximum 609.976,93 de lei, fără TVA. Finanţarea pentru acest proiect se face de la bugetul local.

Data limita de depunere a ofertelor este 29 iulie, ora 10.00, şedinţa de deschidere a ofertelor urmând a avea loc în aceeaşi zi, de la ora 11.00. Ofertanţii trebuie să prezinte şi o garanţie de participare de 6.000 de lei. Agenţii economici interesaţi trebuie să prezinte o listă cu principalele lucrări efectuate în ultimii cinci ani şi să facă dovada unui contract similar pe care l-a executat în ultimii cinci ani în valoare de 400.000 lei, fără TVA şi care a avut ca obiect fie lucrări de construire de clădiri, fie de extindere sau reabilitare clădiri, plus o recomandare din partea beneficiarului.

Potrivit celor declarate de primarul comunei, Niculae Stan, aceasta este prima extindere a primăriei care se realizează. Practic, lucrările vor consta în construirea unor birouri - unul pentru primar, altul pentru viceprimar şi a unei săli de şedinţe plus repararea acoperişului. „Se estimează că lucrările vor începe la finele lunii august", a mai adăugat primarul. De asemenea, se vor face reparaţii interioare şi exterioare la clădirea existentă, se va înlocui tâmplăria exterioară şi interioară la clădirea existentă, lucrări de instalaţii electrice, la cele sanitare plus cele de instalare centrală şi instalaţii termice. Aşa cum arată datele caietului de sarcini, durata contractului este de 12 luni.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • marian 11 Sep, 2011 12:10 poi da ca de primarie extinsa aveam noi nevoie,, ca nu le ajungea primaria actuala,,, zicea ceva de un parc cal face,, a uitat de el, sau gandit cum sasi mai construiasca cateva birouri sa aibe unde sasi calareasca secretarele curu,, fiti seriosi de cand e nicolae stan primar nu sa mai facut nimic in pecineaga bine ca sia luat omu utilaje ca sia facut casa ,, pecineaga e plina de hotiiii se stie cine,, citisem undeva ca noi avem 9 politzai,, de unde ca mai muli de 2 nu am vazut niciodata in pecineaga:-j fiti seriosi josss primaruuuuuuuuuuuu