Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:37 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-au încheiat contractele cu medicii care vor asigura serviciile medicale Află de când va funcţiona Centrul de Permanenţă Băneasa

ro

10 Sep, 2011 01:32 1582 Marime text
Baneasa_centrul_de_sanatate.jpgIeri, consilierii locali din Băneasa s-au reunit în şedinţă extraordinară pentru a aproba ultimele detalii legate de funcţionarea Centrului de Permanenţă Băneasa. Singurul lucru rămas de aprobat era închirierea celor cinci cabinete necesare celor şapte medici din localităţile limitrofe oraşului Băneasa care vor asigura permanenţa în acest centru chiar de la începutul săptămânii viitoare.

Aşa cum ne-a declarat primarul din Băneasa, Gelu Iordache, închirierea cabinetelor s-a făcut cu titlu gratuit, acestea fiind date de către Primărie, instituţia care le administrează. „Cabinetele sunt dotate cu tot ceea ce este necesar, toată aparatura de la Urgenţă, inclusiv ecograf şi electrocardiograf. Mai avem de asfaltat interiorul curţii şi de amenajat un pic, lucru pe care îl vom face la începutul săptămânii viitoare", spune primarul. De asemenea, întrucât pe timpul iernii nu rentează să se dea drumul centralei de încălzire a incintei dat fiind că vor fi folosite doar câteva încăperi, primarul a achiziţionat o centrală electrică cu o capacitate mai mică şi urmează să cumpere şi o maşină de spălat mai mică decât cea pe care o avea unitatea spitalicească în trecut.

Aşa cum s-a stabilit acum câteva săptămâni, medicii care vor asigura permanenţa în centru sunt medici de familie ce vor veni de la Lipniţa, Oltina, Dobromir şi Ostrov. Primăriile cestor localităţi vor suporta toate cheltuielile legate de transportul medicilor de la domiciliu până la locul de muncă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii