Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:04 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reuniune USL, la finele lunii, pe tema turismului pe litoral

ro

15 Aug, 2011 00:00 1577 Marime text

PC_-_Ion_Minca_02.jpgÎn ultimul week-end din această lună, peste 100 de tineri conservatori din toată ţara împreună cu liderul lor, Valentin Voicu, vor fi prezenţi pentru patru zile la Saturn, unde vor socializa şi dezbate teme politice de actualitate, dar şi chestiuni de ordin intern.

După întâlnirea tinerilor¸ în următorul week-end, în luna septembrie vine rândul femeilor din Partidul Conservator, care se vor reuni tot la Saturn. Potrivit celor declarate de liderul organizaţiei judeţene a PC Constanţa, Ion Mincă, la finele lunii, pe 25, respectiv 26 august, are loc o întâlnire a USL-ului pe probleme de mediu şi turism care va avea loc la Tulcea, respectiv Constanţa. La cele două întâlniri sunt aşteptaţi să participe preşedinţii celor trei partide, Victor Ponta, Crin Antonescu şi Daniel Constantin. Coordonatele legate de locul unde va avea loc exact şi cei care se află pe lista participanţilor încă sunt în lucru.

Tot pe 26 august, de această dată la Mangalia, se va reuni Biroul Permanent Naţional al Partidului Conservator, dată la care va începe şi Şcoala de Vară a PC-ului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii