Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:47 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Problemele nu se termină Marian Dima, directorul DRDP Constanţa - „Orice upgradare peste 3,5 tone va afecta podul de la Agigea”

ro

05 Oct, 2013 00:00 2848 Marime text
Hotărârea Consiliului Judeţean Constanţa potrivit căreia pe podul de la Agigea vor putea circula şi autovehicule cu masa maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, categorie în care intră însă doar transportul de călători, elevi şi muncitori, va intra în vigoare de luni.

Cum  văd însă reprezentanţii Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România hotărârea CJC? Marian Dima, directorul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Constanţa, a declarat că nu vrea să comenteze decizia CJC. Dima a precizat, însă, că avizul comun al CNADNR şi al Direcţiei Poliţiei Rutiere prin care traficul fusese, iniţial, restricţionat pentru toate maşinile a căror masă depăşeşte 3,5 tone „va fi schimbat în conformitate cu hotărârea CJC”.

Întrebat dacă măsura este oportună, directorul DRDP a mărturisit că, din punctul său de vedere, „orice măsură care e în interesul oamenilor este oportună”.
Interesant este însă că Marian Dima a admis faptul că tranzitarea podului de la Agigea de vehicule cu masa maximă autorizată de peste 3,5 tone va afecta structura acestuia. „Din moment ce limita maximă admisă era de 3,5 tone, orice upgradare peste 3,5 tone va afecta podul de la Agigea. Podul e însă monitorizat”, a precizat directorul DRDP Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii