Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:41 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Mangaliei le solicită agenţilor economici implementarea unor măsuri care să ridice gradul de atractivitate al sudului litoralului

ro

18 Jan, 2013 22:39 1807 Marime text
Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, s-a întâlnit, ieri, cu cetăţenii care locuiesc în zona Herghelie, I.A.S - Fruviileg, Zootehnie, precum şi cu cei din staţiunea Neptun. La evenimentul în cadrul căruia edilul-şef a vrut să afle care sunt problemele cu care se confruntă oamenii, au participat şi comercianţii din bazarul „Prichindel". Aceştia din urmă au ridicat problema igienizării spaţiilor în care se desfăşoară comerţ pe durata sezonului estival, în baza unui grafic de lucru întocmit de Primărie şi de operatorii economici. „Această măsură se va aplica de la 1 martie, astfel încât, până la deschiderea sezonului estival, lucrările de ecologizare să fie finalizate", se menţionează într-un comunicat de presă. Primarul Mangaliei le-a propus agenţilor economici să întocmească un plan de măsuri comune care să contribuie la îmbunătăţirea aspectului staţiunii, pentru atragerea de turişti în sudul litoralului. Despre comerţul stradal din staţiuni, şeful administraţiei publice locale a afirmat că, începând cu sezonul estival 2013, nu vor mai exista tarabe amplasate pe domeniul public. „De cele mai multe ori, acest tip de comerţ prejudiciază statul. Nu vreau ca Primăria să fie părtaşă la evaziune fiscală", a declarat primarul Cristian Radu. El a mai spus că municipalitatea va susţine doar proiectele serioase pentru dezvoltarea şi modernizarea staţiunilor.

Tot ieri, primarul Cristian Radu a fost prezent în mijlocul oamenilor ce locuiesc la I.A.S. - zona Fruviileg şi Herghelie. Potrivit declaraţiilor sale, primarul se va întâlni periodic cu cetăţenii din aceste cartiere, pentru a le afla şi rezolva doleanţele. Pentru locuitorii de aici, se vor construi locuinţe şi se vor găsi locuri de muncă în Mangalia, astfel încât condiţiile lor de trai să se schimbe.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii