Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:05 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Gheorghe Moldovan, despre aşteptări şi perspective

ro

12 Dec, 2012 03:17 2226 Marime text
Albesti_primar_Gheorghe_Moldovan.jpgLa întrebarea „Ce vă doriţi să se întâmple în următorul an?", primarul de la Albeşti, Gheorghe Moldovan a răspuns că personal îşi doreşte sănătate, iar pentru comună vrea să vadă realizate câteva dintre proiectele pe care le aşteaptă cu sufletul la gură.

„Îmi doresc să se realizeze infrastructura comunei, vorbesc aici de reabilitarea drumurilor, de montarea reţelei de canalizare şi de extinderea reţelei de iluminat public. Vreau să le fie bine tuturor cetăţenilor şi aceştia să nu mai aibă dezamăgiri mari... Dacă aşteptările sunt mari, şi dezamăgirile sunt mari. Sper ca guvernanţii să se gândească la binele acestei ţări pentru că altfel nu vom mai avea niciodată credibilitate", a precizat Gheorghe Moldovan.

Întrebat dacă îl mulţumeşte rezultatul alegerilor parlamentare, primarul de la Albeşti a declarat că nu pe el trebuie să-l mulţumească acesta, ci pe oameni. „Trebuie să fie mulţumiţi de rezultate cei care au votat şi responsabili cei care au fost votaţi", a explicat Gheorghe Moldovan.

Şeful autorităţii locale a mărturisit că, la această dată, localitatea este pregătită să-l primească pe Moş Crăciun, luminiţele de sărbătoare au fost aprinse, a precizat Gheorghe Moldovan. Potrivit primarului, copiii vor primi cadouri în perioada 17-20 decembrie, când vor avea loc festivităţile de iarnă la grădiniţe, şcoli, dar şi în incinta Căminelor Culturale din Albeşti şi Cotu Văii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii