Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:50 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul din Pecineaga, cercetat pentru o faptă din mandatul 2008-2012

ro

18 Aug, 2016 00:00 3003 Marime text
 

Poliţiştii constănţeni îl cercetează pe primarul comunei Pecineaga, Niculae Stan, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de prejudiciere a bugetului de stat pentru o faptă săvârşită în mandatul 2008-2012, când Stan a mai condus localitatea, sub culorile PSD.
 
Primarul este cercetat alături de mai multe persoane pentru prejudiciul de 128.000 de lei, bani care ar fi fost cheltuiţi nejudicios pentru realizarea unui studiu de fezabilitate privind amenajarea unui cartier în comuna Pecineaga. Lucrătorii Inspectoratului Judeţean de Poliţie au informat şi conducerea Consiliului Judeţean în legătură cu acest dosar (135/2014), însă aleşii judeţeni au considerat că nu au de ce să se constituie parte pentru recuperarea prejudiciului, deoarece suma provenea de la bugetul de stat.
 
Stan a câştigat un nou mandat sub culorile UNPR, iar de la momentul fuziunii cu PMP, a devenit membru al Mişcării Populare. Preşedintele PMP Constanţa, Claudiu Palaz, susţine că în acest moment este prematur să se ia măsuri politice asupra primarului, însă, dacă se va impune acest lucru, se va acţiona pe cale statutară, în situaţia în care instituţiile abilitate vor stabili că Niculae Stan se face vinovat în acest caz.
 
Am încercat să solicităm un punct de vedere cu privire la acest subiect şi primarului comunei Pecineaga, însă acesta nu a putut fi contactat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii