Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:53 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Hârşova se pregăteşte de asfaltarea drumurilor

ro

18 Jan, 2013 22:38 2707 Marime text
harsova-reabilitaredrum.jpgPrimarul oraşului Hârşova, Tudor Nădrag, a anunţat la începutul acestei săptămâni că o prioritate o reprezintă, anul acesta, asfaltarea străzilor. În acest sens, primarul declara că a atras fonduri europene.

Vineri, a fost deja publicată o licitaţie publică premergătoare lucrărilor de reabilitare a infrastructurii rutiere cu bani de la Uniunea Europeană. Mai precis, Primăria Hârşova intenţionează achiziţia de „Servicii de proiectare, faza: DALI (PT + DDE + CS + DTAC + DTOE), Expertiză drum, Studiul geotehnic, Studiul topografic, bancă de date rutiere şi cadastru, documentaţii pentru avize/acorduri la obiectivul „Reabilitare şi modernizarea reţelei de străzi urbane a oraşului Hârşova, judeţul Constanţa. Valoarea estimată a contractului ce urmează să fie încheiat între Primăria Hârşova şi un agent economic pentru serviciile mai sus menţionate se ridică la suma de 558.768 lei.

Agenţii economici interesaţi de licitaţie pot depune oferte până pe data de 31 ianuarie, ora 10.00, urmând ca în aceeaşi zi la ora 11.00 să aibă loc deschiderea de oferte.

Adresa la care se transmit ofertele este: Piaţa 1 Decembrie 1918, numărul 1, Hârşova, România, cod poştal: 905400. Pentru relaţii suplimentare sunt puse la dispoziţie numărul de telefon 0241870300 şi numărul de fax 0241870301, persoana de contact fiind desemnată Carmen Mihaela Cheran.

Deschiderea de oferte va avea loc în sala de şedinţă a Consiliului Local din sediul Primăriei Oraşului Hârşova.

Cine răspunde de licitaţia publică

Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul autorităţii contractante sunt Tudor Nădrag; George Brătianu; Dragoş Constantin Moşoianu; Victoriţa Popa; Carmen Cheran; Eugenia Vâlcu; Mihaela Dominte şi consilierii locali: George Brătianu, Maria Bucşan, Alexandru Bujenita, Ionel Chirita, Ionel Dia, Vladimir Fricatel, Ionel Gae, Viorel Ionescu, Tudor Mihai, Valerica Moroianu, Gheorghe Popa, Silvia Radu, Ion Cristian Rădulescu, Volumia Sîngeorzan, Ionel Toma, Alexandra Topor, Mircea Tromiadis.

Opt kilometri de drum intră în reabilitare

Şeful autorităţii locale susţinea la începutul acestei săptămâni că proiectul european prevede reabilitarea străzilor în interiorul oraşului pe o distanţă de opt kilometri. Este vorba de altfel de o lucrare complexă care pe lângă asfaltări prevede şi amenajarea de borduri, pavele, spaţii verzi şi cămine de apă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii