Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:58 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Cumpăna, vizitată de ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, Paul Brummell (galerie foto)

ro

08 Aug, 2017 00:00 2465 Marime text
34 de voluntari, angajaţi ai Addleshaw Goddard, una dintre cele mai mari case de avocatură din Marea Britanie, au sosit pe şantierul Habitat for Humanity din Cumpăna, pentru a ajuta opt familii cu venituri mici să aibă o locuinţă decentă. Voluntarii au fost însoţiţi de ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, Excelenţa Sa Paul Brummell.
 
În drum spre şantier, oficialul Ambasadei Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord a vizitat Primăria Cumpăna, unde a fost primit cu căldură de întreg personalul Primăriei, în frunte cu viceprimarul comunei, Florin Neagu. Excelenţa Sa a mulţumit, în mod special, primarului ec. Mariana Gâju şi tuturor angajaţilor Primăriei pentru implicarea şi susţinerea acestui proiect, semnând, cu această ocazie, în Cartea de Onoare a comunei Cumpăna.
 
Ulterior, Excelenţa Sa, Paul Brummell, ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, a fost prezent pe şantier, în mijlocul voluntarilor, unde a lucrat efectiv alături de aceştia la construirea locuinţelor mult-dorite.
 
Înaltul oficial a fost însoţit de Gabriel Pascal, director de departament, şi Roberto Patrăşcoiu, director naţional Habitat for Humanity România.
 
Voluntarii vor munci între 5 şi 10 august, alături de familiile beneficiare, la ridicarea fundaţiei unui cvadruplex, la confecţionarea armăturii pentru structura de rezistenţă şi la gletuirea pereţilor de interior. Este al 11 an de parteneriat dintre Habitat for Humanity România şi Addleshaw Goddard, timp în care aproape 460 de angajaţi au fost voluntari pe şantierele organizaţiei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii