Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:36 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prefectura va contribui financiar la cheltuieli Palatul Administrativ, oficial trecut în administrarea Consiliului Judeţean

ro

09 Oct, 2013 00:00 1063 Marime text
Hotărârea de Guvern privind trecerea imobilului „Palatul Administrativ” din administrarea Instituţiei Prefectului Judeţul Constanţa în cea a Consiliului Judeţean Constanţa a fost publicată ieri, în Monitorul Oficial.
„Se aprobă trecerea imobilului Palatul Administrativ, proprietate publică a statului, situat în municipiul Constanţa, bd. Tomis nr. 51, judeţul Constanţa (...) din administrarea Instituţiei Prefectul Judeţul Constanţa în administrarea Consiliului Judeţean Constanţa”, se menţionează în articolul 1 al Hotărârii de Guvern.

Potrivit articolului 2, predarea - preluarea imobilului transmis se va face pe bază de protocol încheiat între părţile interesate, în termen de 30 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri. „Consiliul Judeţean Constanţa va asigura folosinţa gratuită pe termen nelimitat a spaţiilor deţinute în prezent de Instituţia Prefectului Constanţa, din imobilul prevăzut la art. 1, pentru funcţionarea în bune condiţii a acesteia”, se mai menţionează în hotărâre. Interesant este că, deşi imobilul trece în administrarea CJC, Prefectura Constanţa va suporta, în funcţie de suprafaţa deţinută, cotă - parte din totalul cheltuielilor de întreţinere şi funcţionare.
Amintim că, în şedinţa din iulie, Consiliul Judeţean Constanţa a a votat în unanimitate promovarea Hotărârii de Guvern privind trecerea Palatului Administrativ din administrarea Prefecturii în cea a CJC. Menţionăm că în această clădire îşi desfăşoară activitatea Instituţia Prefectului, CJC-ul şi Primăria Constanţa, dar şi alte instituţii subordonate acestora.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii