Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:39 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Potrivit sondajului ZIUA de Constanţa Senatorul Mircea Banias nu va mai obţine un nou mandat de parlamentar

ro

18 Apr, 2012 01:27 1480 Marime text
sondaj.jpgCotidianul ZIUA de Constanţa a demarat, pe 10 aprilie, un sondaj de opinie referitor la parlamentarii constănţeni ai USL, alţii decât cei social-democraţi, care riscă să nu mai fie votaţi în contextul proximelor alegeri generale. Întrebarea sondajului a fost, concret, „Care dintre următorii parlamentari USL, alţii decât cei din PSD, credeţi că nu va mai fi votat la viitoarele alegeri?". Variantele de răspuns ale sondajului de opinie au fost: Mircea Banias (PC), Gheorghe Dragomir (PNL), Puiu Haşotti (PNL) şi Mihai Lupu (PNL).

Potrivit rezultatelor sondajului menţionat, senatorul conservator Mircea Banias nu va mai obţine un nou mandat de parlamentar. 49% dintre repondenţi sunt de părere că fostul lider democrat-liberal nu va mai fi votat în cadrul viitoarelor alegeri parlamentare.

Pe locul doi se situează, în acest sondaj de opinie, tot un senator. Este vorba despre liberalul Puiu Haşotti. În ceea ce-l priveşte, 24% dintre repondenţi consideră că Haşotti nu va mai câştiga un nou mandat în Senat.

Locul 3 este ocupat de deputatul PNL Mihai Lupu. 18% dintre repondenţi cred că penelistul nu va obţine încă un mandat în Camera Deputaţilor.

Cel mai bine văzut este liderul Organizaţiei Judeţene a PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir. Doar 9% dintre repondenţi consideră că liberalul nu va mai fi votat în alegerile generale.

La acest sondaj, derulat în perioada 10 - 17 aprilie, au răspuns 751 de persoane.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii