Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:11 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Paul Foleanu „Tusac vine devreme la muncă de frica lui Filimon"

ro

18 Nov, 2011 01:00 2461 Marime text
Foleanu-PaulFoleanu006.jpgDe câteva zile, de când vicele de la Mangalia, Constantin Filimon, a primit atribuţiile unui primar, după ce edilul Claudiu Tusac a fost eliberat din funcţie, fostul primar mangaliot începe să-şi respecte programul de lucru.

Se pare că de frica lui Filimon, mai exact a ceea ce acesta ar putea semna sau discuta cu cei din Primărie, Tusac a devenit matinal faţă de cum obişnuia să se prezinte la serviciu înainte de a fi eliberat din funcţie de către prefectul Claudiu-Iorga Palaz. Consilierul PDL Paul Foleanu spune că pe vremea când Tusac stătea fără griji pe scaunul de primar, programul său începea după ora prânzului şi se încheia înainte ca programul angajaţilor obişnuiţi, care stau opt ore la muncă, să se fi terminat. Acum însă, speriat că până se va judeca dosarul prin care a cerut instanţei anularea ordinului de eliberare din funcţie s-ar putea face unele schimbări în Primărie, şi-a modificat programul de lucru. „Tusac vine mai devreme acum la muncă de frica lui Filimon", spune Foleanu. Rămâne de văzut cât de mult îl va ţine în picioare programul de lucru pe primar şi dacă acesta va rezista cel puţin până pe 6 decembrie.

Reamintim că pe 15 noiembrie a fost înregistrat dosarul nr. 14444/118/2011, care are ca obiect suspendarea executării prevederilor ordinului nr. 773/14.11.2011 referitor la eliberarea din funcţie a lui Mihai Claudiu Tusac. Acesta din urmă are calitatea de reclamant, în vreme ce prefectul judeţului Constanţa pe cea de pârât.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii