Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:01 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Până la începutul lunii iulie Nouă sensuri giratorii vor fi realizate în Constanţa

ro

28 Mar, 2012 02:47 2373 Marime text
sensuri_sens_giratoriu.jpgAdministraţia publică locală constănţeană are în vedere realizarea de noi sensuri giratorii în municipiul Constanţa. Potrivit declaraţiile făcute ieri de viceprimarul Constanţei, Decebal Făgădău, într-o emisiune radio, este vorba de nouă astfel de sensuri.

Vorbim, concret, despre sensuri giratorii care urmează a fi amenajate la intersecţia străzii Bucureşti cu bulevardul 1 Decembrie 1918, a bulevardului Alexandru Lăpuşneanu cu strada Nicolae Iorga şi a bulevardului I. C. Brătianu cu strada Dezrobirii. La sensul de la intersecţia Bucureşti - 1 Decembrie deja se lucrează.

De asemenea, în viitorul apropiat se vor amenaja sensuri giratorii şi la intersecţia bulevardului Alexandru Lăpuşneanu cu strada Sucevei, dar şi la intersecţia străzilor Adamclisi, Dobrilă Eugeniu şi Sucevei, precum şi a străzii Traian cu strada Termele Romane.

Celelalte sensuri giratorii care se preconizează a fi realizate sunt, conform spuselor viceprimarului Făgădău, cele de la intersecţiile strada Alba Iulia cu bulevardul Aurel Vlaicu, strada Baba Novac cu bulevardul Aurel Vlaicu şi strada Ştefăniţă Vodă cu bulevardul Aurel Vlaicu. Potrivit viceprimarului, aceste noi sensuri giratorii din Constanţa ar trebui să fie finalizate până în jurul datei de 1 iulie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii