Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:58 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Nu mai aştept note de la Bucureşti" Mazăre îi „trage de urechi" pe primarii PSD care au pierdut alegerile (galerie foto)

ro

15 Jun, 2012 01:00 1900 Marime text
mandateconsilierilocali2.jpgNoii consilieri din cadrul Consiliului Local Municipal Constanţa şi-au preluat, ieri, mandatele de aleşi locali de la reprezentanţii Biroului Electoral Municipal, lucru pe care l-a făcut şi primarul reconfirmat în funcţie, social-democratul Radu Mazăre. Evenimentul a fost găzduit de Sala Ovală a Prefecturii Constanţa, care, aşa cum era de aşteptat, s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru genul acesta de acţiuni.

Radu Mazăre nu ne-a surprins nici de data aceasta, apărând îmbrăcat - cum altfel? - în kaki, cu bereta roşie la purtător. „Ce plăcere mai mare poţi să ai decât să-ţi înmâneze mandatul două doamne frumoase şi blonde?!? E clar că mi-au purtat noroc! Le mulţumesc constănţenilor care au crezut în mine şi în ceea ce am făcut până acum şi îi asigur că voi fi la fel în continuare", a declarat Mazăre după preluarea mandatului.

La finalul evenimentului, liderul social-democraţilor constănţeni a explicat că, în opinia sa, „cei care sunt în politică, cei care pierd, trebuie să se dea cu un pas înapoi", lucru pe care, susţine Mazăre, îl va face şi el dacă va candida şi va pierde. În ceea ce priveşte o evaluare a pesediştilor care au înregistrat rezultate slabe în contextul alegerilor locale, Mazăre a afirmat că, dacă aceştia nu renunţă de bună voie şi nesiliţi de nimeni la funcţii, partidul va găsi soluţii. „Sunt cele două mari oraşe ( n.r. Mangalia şi Cernavodă), unde primarii n-au reuşit să fie suficient de înţelepţi şi să adune toate energiile şi să gestioneze oraşul. Au preferat luptele, iar luptele, după patru ani de zile, când vine scadenţa, ţi le decontează populaţia", a menţionat primarul Constanţei.

Legat de rezultatele obţinute de el la Constanţa, edilul-şef a mărturisit că Centrul l-a felicitat, dar că nu mai aşteaptă de mult timp „note de la Bucureşti".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii