Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:04 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noi proiecte în atenţia Consiliului Local Cernavodă (documente)

ro

02 Oct, 2013 00:00 1599 Marime text
Primarul Gheorghe Hânsă a chemat ieri consilierii locali din oraşul Cernavodă la şedinţă. Pe ordinea de zi au fost înscrise 13 proiecte de hotărâre.
Printre proiectele de hotărâre votate se numără cel referitor la aprobarea acordului de parteneriat privind accesul cernavodenilor la educaţie în vederea implementării programului „A doua şansă”. De asemenea, a fost supus atenţiei consilierilor locali şi proiectul de hotărâre privind aprobarea execuţiei bugetului de venituri şi cheltuieli la sfârşitul Trimestrului II al anului 2013.

La ultimul punct a fost votat raportul de activitate privind exerciţiul de evacuare în caz de accident nuclear desfăşurat la Krsko în perioada 19 - 22 septembrie. Amintim că primarul oraşului Cernavodă, Gheorghe Hânsă, însoţit de către viceprimarul Suliman Ecrem şi de membrii echipei din cadrul proiectului european „Pregătirea pentru evacuare în caz de accident nuclear”, s-au deplasat, în data de 21 septembrie, la Krsko, Slovenia, pentru a participa la exerciţiul privind controlul traficului şi evacuarea populaţiei în cazul unui accident nuclear. Acolo, edilul oraşului Cernavodă a avut o întâlnire de dezbateri cu oficialităţile slovene.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii