Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:17 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicuşor Constantinescu are „certitudinea” că Tulcea şi Constanţa vor forma regiunea Dobrogea

ro

18 Jul, 2013 00:00 2211 Marime text
Nicuşor Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa (CJC), a menţionat, ieri, la finalul şedinţei CJC, că are certitudinea că, în urma procesului de regionalizare, se va vorbi despre regiunea Dobrogea, formată doar din judeţele Constanţa şi Tulcea. Declaraţia sa a venit în contextul regionalizării ANAF, ceea ce ar presupune mutarea Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Constanţa la Galaţi. „Sunt poveşti”, a declarat Nicuşor Constantinescu pe marginea acestui acest subiect.
„Dobrogea înseamnă judeţele Constanţa şi Tulcea. Nu ne interesează pe noi Galaţi, Brăila...”, a subliniat social democratul. Constantinescu a adăugat că reprezentanţii tuturor minorităţilor din Constanţa şi Tulcea au făcut demersuri la centru pentru ca regiunea nou înfiinţată să fie Dobrogea şi să includă doar cele două judeţe.
Întrebat ce se va întâmpla în eventualitatea în care noua regiune nu va avea, totuşi, această structură, Constantinescu a precizat că va fi organizat un referendum, pentru consultarea cetăţenilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cornel 18 Jul, 2013 19:25 Mai nou aflam ca Dobrogea nu apare pe harta UE. Romania are granita la dunare si nu la mare ! Este o greseala ? sau.....