Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:59 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nesimţirea merge mai departe Nicio instituţie constănţeană nu s-a sesizat cu privire la nisipul “trântit” în buricul Constanţei (galerie foto)

ro

26 Sep, 2013 00:18 1867 Marime text
Atrăgeam atenţia, în urmă cu câteva zile, asupra faptului că într-o zonă centrală a Constanţei, anume pe strada Nicolae Iorga, între intersecţia cu Ştefan Mihăileanu şi cea cu bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, se „înalţă”, în toate splendoarea sa, un munte de nisip. Constănţenii nu zonă nu au nicio informaţie despre provenienţa nisipului sau despre data la care acesta ar putea fi ridicat.
Amintim că în locul cu pricina nu a fost amplasat un panou, astfel încât locuitorii din zonă să ştie cărei persoane fizice sau juridice îi aparţine acest nisip. Precizăm că trotuarul este în continuare impracticabil în zonă, fapt pentru care constănţenii sunt forţaţi să se deplaseze pe partea carosabilă. Fiindcă de zburat peste grămada de nisip nu pot zbura.
De la momentul la care am semnalat acest aspect şi până astăzi nu s-a întâmplat nimic. Nicio autoritate, nicio instituţie publică din Constanţa nu s-a sesizat. De parcă toată lumea s-ar fi obişnuit ca nesimţirea crasă şi toate formele inestetice şi hidoase pe care aceasta le poate lua să facă parte din viaţa de zi cu zi a constănţenilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii