Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:38 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nesiguranţă şi mirosuri pestilenţiale Primăria a mutat trecerea de pietoni de la Tomis prin pasajul mizerabil (galerie foto)

ro

15 Jul, 2011 00:00 2436 Marime text

pasaj.jpgPrimăria Constanţa şi conducerea Serviciului Rutier au decis desfiinţarea celor două treceri de pietoni situate în vecinătatea Tomis Mall, din cauza traficului aglomerat înregistrat pe strada Mihai Viteazu.

Pentru a traversa, pietonii au la dispoziţie un pasaj pietonal. Desigur că intenţia primăriei care s-a gândit la siguranţa constănţenilor este salutară, dar în acelaşi timp, autorităţile locale nu s-au gândit să reabiliteze pasajul care arată groaznic: dale sparte, balustradele rupte, neoane sparte sau lipsă, graffiti pe pereţi. Şi, peste toate aceste mizerii, planează un miros înţepător de urină, miros tradiţional în pasajele din Constanţa. Agenţia de turism, care a funcţionat câţiva ani într-o încăpere din pasaj, s-a mutat. La fel, şi magazinul de alături a agăţat lacătul pe uşă. Viceprimarul Decebal Făgădău a declarat că primăria a luat în calcul reabilitarea şi modernizarea pasajului, doar că nu ştie exact când vor fi demarate lucrările. Până atunci, constănţenii vor traversa strada Mihai Viteazu printr-un pasaj desprins parcă din filmele de groază.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • bit 15 Jul, 2011 10:35 A ramas o singura trecere de pietoni la intersectia cu str.Ctin Bratescu,foarte periculoasa,intrucit in cele mai multe cazuri,cei care vor sa intre cu masinile in Mihai Viteazu,de pe Ctin bratescu,nu acorda prioritate si de obicei nu sesizeaza masinile care vin dinspre mag.Tomis.In plus,masinile RATC,44 si 51 circula cu viteza prea mare dinspre bdul Mamaia spre mag. Tomis,fiind ub adevarat pericol pentru pietoni,cladiri,masini.
  • bit 15 Jul, 2011 10:28 Iar o masura fara a fi studiat contextul.Cei cu dezabilitati pe unde o sa circule? Cei batrini.? Si asa se circula cu o viteza prea mare pentru str. Mihai viteazu ,fiind destule accidente de circulatie. O sa vedeti acum! Lumea sare peste garduri. O masura total aiurea luata de persoane caren-au nici o legatura cu zona respectiva. De ce nu au fost intrebati cei care locuiesc in zona si care cunosc perfect si obiceiuriel pietonilor si cele ale soferilor.Se iau masuri din birou,ca la noi!