Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:05 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nemulţumirea consilierului PDL Iustin Roman

ro

31 Jul, 2013 00:00 1433 Marime text
Consilierul local PDL Iustin Fabian Roman se oferă să susţină financiar manopera pentru lucrările care se impun în zona Abator din municipiul Constanţa, în cazul mai multor blocuri afectate în mod constant, de 15 ani, de inundaţii. „Situaţia oamenilor de acolo este foarte gravă. Am avut o discuţie cu cei de la RAJA. Mi-au zis că de cinci, şase ani s-a dat un proiect la Primărie, dar că nu se găsesc fonduri”, a declarat, ieri, Iustin Fabian Roman, în contextul unei conferinţe de presă.

Democrat liberalul din Consiliul Local Municipal Constanţa susţine însă că „sumele nu ar fi foarte mari”. „Sistem pluvial există, dar el este colmatat. Peste 50, 60 de apartamente (n. r. situate la parterul blocurilor) au probleme majore”, a subliniat consilierul local, fără a ezita să-şi exprime nedumerirea faţă de lipsa de reacţie a Primăriei Constanţa în această problemă.
Nu mai puţin important, Iustin Fabian Roman a atras public atenţia, pentru a treia oară, asupra faptului că aleşilor locali nu le parvin la timp toate proiectele de hotărâre, ceea ce îi împiedică pe consilierii locali să le studieze aşa cum trebuie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii