Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:07 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Municipalitatea vrea să bage în reabilitare staţia de taxare din Parcarea Verde de la Spitalul Judeţean

ro

04 Nov, 2017 00:00 2570 Marime text
Primăria Municipiului Constanţa intenţionează să achiziţioneze serviciul de punere în funcţiune, reparaţii şi întreţinere a staţiei de taxare din Parcarea Verde (parcarea supraetajată de lângă Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa).
 
În cadrul unei consultări de piaţă lansate de municipalitate, se solicită opinia executanţilor cu privire la: operaţiunile care se execută în cadrul serviciului mai sus menţionat, precum şi valoarea lor (material, manoperă, utilaje); operaţiunile care se execută în caz de defecţiune a elementelor ce compun sistemul de încasare taxă, precum şi valoarea lor (material, manoperă, utilaje); valoarea defalcată a consumabilelor şi a pieselor ce compun sistemul.
 
În cadrul consultării, orice persoană interesată are posibilitatea de a vizualiza şi a accesa sistemul de taxare montat în Parcarea Verde, parcarea supraetajată de lângă Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, şi de a transmite ofertă de preţ în vederea determinării valorii estimate. 

Propunerile în vederea determinării valorii estimate a achiziţiei vor fi transmise până la data de 9.11.2017, la sediul Primăriei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii