Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:57 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Moment de bilanţ la Valu lui Traian. Florin Mitroi - „Dacă voi mai candida, prima variantă este de independent“ (document)

ro

17 Dec, 2015 00:00 3247 Marime text


Ultima şedinţă ordinară de Consiliu Local de la Valu lui Traian a fost pentru primarul Florin Mitroi prilej de bilanţ. După ce au fost votate şi aprobate proiectele de hotărâre aflate pe ordinea de zi, primarul a ţinut să le aducă la cunoştinţă consilierilor locali şi tuturor celor prezenţi stadiul proiectelor pe care Primăria le are în implementare. Proiecte care depăşesc cu mult 10 milioane de euro. Care sunt aceste proiecte, valoarea lor totală şi cât s-a plătit anul acesta puteţi afla accesând secţiunea „Documente“.
 
În contextul întâlnirii de ieri, din sala de ședințe din cadrul Pieței Agroalimentare, primarul Florin Mitroi a ținut să declare că nu știe dacă va mai candida pentru încă un mandat în anul 2016. „Nu știu dacă voi mai candida sau nu, dacă voi mai rămâne primar sau nu. Motivul e unul singur: în şase luni se pot întâmpla multe lucruri. Bune sau rele. Am rămas în această funcție pentru că de fiecare dată am vrut să termin proiectele începute. Singurul lucru care m-ar putea face să candidez este faptul că în ultimul sondaj realizat în urmă cu câteva săptămâni am 87% încredere”, a declarat primarul Florin Mitroi.
„Nu aș mai candida deloc dacă am sub 60% încredere, adică mai puțin decât am avut în 2004, când am fost ales”, a completat primarul.
 
Întrebat din partea cărei formaţiuni politice ar dori să candideze, acesta a declarat: „Dacă voi mai candida, prima variantă este de independent și a doua variantă, de la UDTTMR, că avem mulți tătari în localitate”, a precizat Mitroi.
 
Acesta a explicat însă, pentru ZIUA de Constanţa, că la nivelul PNL nu a avut până acum probleme care să îl determine să renunţe la partid. „Am avut o relaţie OK cu cei din PNL, nu am ce să reproşez nici partidului, nici oamenilor“, a declarat Florin Mitroi.

Citeşte şi Florin Mitroi - „Voi candida anul viitor doar dacă stau în sondaje peste 65%“: Ziua Recoltei la Valu lui Traian, sărbătoare în familie

După încheierea şedinţei, primarul Florin Mitroi le-a urat colegilor săi, alături de care a muncit pentru a aduce localitatea Valu lui Traian la nivelul de dezvoltare la care se găseşte acum, să aibă parte de un an 2016 plin de împliniri. De asem3nea, acesta le-a adresat tuturor invitaţia ca, la cumpăna dintre ani, să se întâlnească în parcarea Pieţei Agroalimentare pentru a ciocni un pahar de şampanie şi a urmări împreună focul de artificii.
 
Seara, primarul a sărbătorit finalul de an alături de toţi colegii din Primărie, ciocnind un pahar şi ascultând colinde tradiţionale cântate de corurile de copii din Valu lui Traian.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii