Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:49 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări în firma care administrează Parcul Industrial Mangalia

ro

12 Sep, 2011 02:08 1789 Marime text
Potrivit unei decizii a Adunării Generale Extraordinare a Asociaţilor SC Administrarea Parcului Industrial Mangalia SRL, publicată în Monitorul Oficial al României din 5 septembrie a.c., a fost revocat din funcţia de administrator şi din cea de preşedinte al Consiliului de Administraţie Sorin Mihai, în locul său fiind numit Nicolae Popa, pe o perioadă de patru ani.

Un procent de 60% din capitalul social este deţinut de Consiliul Local Mangalia, fiind reprezentat de Liviu Borbel, alte 20 de procente sunt deţinute de Camera de Comerţ şi Industrie a României, 10% de SC Romexpo SA, iar alte 10 procente de SC Centrul de Afaceri Marea Neagră President SA. Reprezentantul legal al celor trei societăţi în SC Administrarea Parcului Industrial Mangalia SRL este Carmen Mariana Rădulescu.

Potrivit www.vrajitorul.ro, administratorul societăţii este Cornelia Boanţă, activitatea firmei fiind legată de administrarea imobilelor pe bază de tarife sau contract.

Exploatarea eficientă a zonei dezafectate de reducerea masivă a activităţii Şantierului Naval Mangalia (fostul şantier militar) a dus la realizarea Parcului Industrial Mangalia. Parcul Industrial Mangalia are o suprafaţă de 13,1 hectare şi este plasat la o distanţă de 1,5 km de vestul oraşului. Terenul este proprietatea Municipiului Mangalia.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii