Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:01 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Minuni ce numai la noi se pot întâmpla La Constanţa, iarba creşte din trotuarele recent asfaltate (galerie foto)

ro

19 Aug, 2013 00:00 2789 Marime text
Municipiul Constanţa nu este renumit doar prin faptul că se află pe malul Mării Negre, dar şi prin aceea că aici iarba creşte direct pe asfalt. Fenomenul se întâmplă în cartierul Compozitorilor.

Fenomenul ne-a fost semnalat de un cititor al cotidianului ZIUA de Constanţa, care ne-a scris despre lucrările executate de mântuială (nu uitaţi pe bani publici!) de către Primăria Constanţa. „Să vedeţi trotuare asfaltate acum câteva luni! Cum au ieşit buruienile prin asfalt pe strada Rapsodiei din cartierul Compozitorilor. Să vedeţi acolo asfaltare de mântuială, cu gropi lăsate pentru stâlpi sau nu mai ştiu eu pentru ce. Noaptea nu poţi merge că îţi rupi picioarele în gropi şi să vedeţi cum o biată buruiană a ridicat asfaltul şi a ieşit prin el”, ne-a semnalat constănţeanul. Pozele făcute la faţa locului ne-au confirmat cele semnalate. Prin asfaltul recent turnat, buruienile şi-au făcut cu uşurinţa cale şi ne întrebăm şi noi cum este posibil aşa ceva? Poate ne răspunde totuşi cineva de pe la Primărie. Nu de alta dar lucrările sunt executate din bani publici.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Petre 20 Aug, 2013 16:31 Primaria da bani fara a verifica. Nu este singurul caz.Si in Constanta si in Mamaia este o bataie de joc in ceea ce priveste calitatea lucrarilor.