Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:55 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Turismului „Vom face o lansare frumoasă a sezonului estival la Constanţa. O să fie o surpriză" (galerie foto)

ro

23 Apr, 2012 01:09 3510 Marime text

ministru_-_Vizita_Neptun_min_turism.jpgLa finalul săptămânii trecute, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Cristian Petrescu, s-a aflat pe litoral, în scopul de a vedea care este stadiul pregătirilor pentru minivacanţa de 1 Mai, respectiv pentru deschiderea sezonului estival.

Şeful MDRT şi-a început vizita sâmbătă, în jurul orei 12.00, pe plaja din Mamaia, în faţă la Radio Vacanţa. În acest context, ministrul a declarat că, de principiu, plajele sunt pregătite pentru turişti, imaginea de ansamblu fiind satisfăcătoare: „Din ce văd acum, e în regulă. Am venit să ne asigurăm că turiştii vor avea plaje bune. Ca să tragem semnale de alarmă acolo unde e cazul", a menţionat Petrescu. Ministrul a atras însă atenţia asupra faptului că „va trebui să se lucreze zi şi noapte până la vacanţa de 1 Mai, pentru ca turiştii să găsească litoralul în ordine".

El a anunţat şi că va fi prezent pe litoral şi pe 28 aprilie: „Vom face o lansare frumoasă a sezonului estival la Constanţa. O să fie o surpriză", a afirmat Petrescu, refuzând să intre în detalii.

Primăria Mangalia riscă sancţiuni pentru trama stradală din Neptun

ministru_-_Plaja_Mamaia_azi_Radio_Vacanta.jpg

Ulterior inspecţiei plajei din Mamaia, şeful MDRT s-a deplasat în Neptun, unde a vizitat plaja cunoscută sub denumirea „La Steaguri". Cristian Petrescu a făcut câteva comentarii şi în ceea ce priveşte trama stradală din Neptun: „Sper să fie gata (n.r. până pe 1 mai). Partea noastră noi ne-am făcut-o, respectiv am pus la dispoziţie banii necesari. Mai departe, cum se administrează investiţia, e altă discuţie. Dacă nu se respectă termenele, bineînţeles că vor exista sancţiuni, conform contractelor". Amintim că investiţia este administrată de Primăria Municipiului Mangalia.

Nu în ultimul rând, ministrul Turismului a menţionat că, în ceea ce priveşte podul de la Agigea, la care în prezent se lucrează, are asigurări că începând de la 1 mai, „e adevărat, cu limitări de viteză, se va circula pe două benzi, măcar pe perioada vacanţei".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii