Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:21 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Cristian Petrescu „Cu cât ai mai multe conflicte, cu atât poţi construi mai puţin" (galerie foto)

ro

26 Mar, 2012 01:16 1632 Marime text
ministru_mdrt_1.jpgMinistrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Cristian Petrescu, a venit vinerea trecută pe litoral, în prima vizită de lucru de când i-a luat locul Elenei Udrea.

Membrul Guvernului a inspectat plajele, dar şi Cazinoul, clădire istorică pe care ministerul o va reabilita şi o va reda constănţenilor. Membrul cabinetului Ungureanu a verificat starea litoralului înainte de 1 mai şi a primit asigurări că turiştii vor fi primiţi aşa cum se cuvine la începutul sezonului.

„Hotelierii, sunt convins că au tot interesul să-şi scoată şi ei profitul cât mai mare şi ar fi normal ca lucrurile să funcţioneze bine. Promovare există, toate condiţiile sunt îndeplinite ca să fie bine, din ce în ce mai bine, de la un sezon la altul", a declarat ministrul. Printre altele, Petrescu a vizitat şi Portul Turistic Mangalia, obiectiv realizat din fondurile MDRT.

„Sper să avem o relaţie normală"

Despre sudul litoralului, şeful MDRT a precizat că nu a fost marginalizat până acum, ci a lipsit o infrastructură rutieră care să pună în valoare şi acea parte a ţării. Însă, dezvoltarea infrastructurii va atrage atenţia şi asupra Mangaliei şi staţiunilor sudice, care-şi vor recăpăta strălucirea pierdută. Cazinoul din Constanţa reprezintă o prioritate pentru

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului: „Îl vom reda constănţenilor. Din păcate, aşa cum a stat atâţia ani în paragină şi în degradare, în sfârşit vom reuşi să facem ceva cu el. În trei luni vor începe lucrările şi sper să se termine mai repede de doi ani".

Cât despre relaţia cu Primăria Constanţa şi cu primarul Radu Mazăre, ministrul Cristian Petrescu spune că se aşteaptă să fie bazată pe bun simţ.

ministrumdrt2.jpg

şi pe dorinţa de a face în aşa fel încât cetăţeanul, respectiv turistul, să se simtă cât mai bine. „Nu pot să zic că voi avea vreo relaţie personală de un anumit fel cu primarul Mazăre. Fiecare îşi cunoaşte atribuţiile. În condiţiile în care fiecare le respectă, nu văd de ce nu am face tot posibilul să colaborăm. Eu vă asigur că voi respecta legea întru totul, sper ca şi dânsul să o respecte şi atunci, având bună credinţă şi bun simţ, nu văd de ce să avem o relaţie conflictuală. (...) Sper să avem o relaţie normală, trecând peste apartenenţe de partid şi peste lucruri dintr-acestea, pentru că numai aşa putem construi. Cu cât ai mai multe conflicte, cu atât poţi construi mai puţin", a mai spus ministrul Cristian Petrescu.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii