Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:25 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Matichescu mai primeşte un post! Partidele şi-au desemnat „clientela” în comisiile, asociaţiile şi regiile subordonate CJC

ro

19 Aug, 2016 00:00 4097 Marime text
 

Aleşii judeţeni şi preşedintele Consiliului Judeţean şi-au desemnat reprezentanţii în comisiile, asociaţiile şi instituţiile subordonate. Desemnarea s-a făcut pe baza recomandării politice şi a unui curriculum vitae anexat propunerii. Votul a fost secret, iar puterea politică din CJC a reuşit să monopolizeze prin reprezentanţi şi aceste structuri.
 
Astfel, Dumitru Learciu (ALDE) a fost votat preşedintele Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului şi de Urbanism, în timp ce reprezentantul Consiliului Judeţean Constanţa şi al Judeţului Constanţa în Comitetul Creditorilor privind debitoarea Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanţa a fost nominalizat Claudiu Iorga Palaz (PMP). De asemenea, Nicoleta Bercaru (PSD) a fost numită ca reprezentant al CJC în cadrul Asociaţiei „Revista Tomis”, iar Cosmin Ciobanu (PSD) a fost desemnat reprezentantul CJC în Adunarea Generală a Acţionarilor SC RAJA SA Constanţa.
 
Emil Sorin Banias (ALDE) a fost desemnat reprezentantul CJC în cadrul Adunării Generale a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Dobrogea”, în timp ce Daniel Turcu (PMP) va reprezenta CJC în cadrul Adunării Generale a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Zona Metropolitană Constanţa”. Ca reprezentant al Judeţului Constanţa în cadrul Adunării Generale a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Sud-Est” pentru Situaţii de Urgenţă a fost desemnată Carmen Stoica, în timp ce în cadrul Adunării Generale a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Apă-Canal” Constanţa a fost desemnată Adriana Veronica Gheorghe (PSD).
 
Consilierii CJC au decis ca în cadrul Adunării Generale a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „ITI Delta Dunării” Constanţa reprezentant să fie Mirela Matichescu, consilier personal al preşedintelui CJC, Marius-Horia Țuţuianu. Florin Goidea (PMP) a fost desemnat reprezentantul Judeţului Constanţa în cadrul Adunării Generale a Asociaţiei Grup de Acţiune Locală Constanţa Centru, iar Marcel Șavlovschi (ALDE) a fost desemnat reprezentantul Judeţului Constanţa în cadrul Adunării Generale a Asociaţiei Grup de Acţiune Locală Constanţa Sud.
 
Liberalul Bogdan-Alexandru Bola a fost desemnat în cadrul Adunării Generale a Asociaţiei Grup de Acţiune Local Dobrogea Nord. Cei doi consilieri judeţeni nominalizaţi în cadrul Comisiei Tehnico-Economice sunt Vasile Moldovanu (PSD) şi Aurel-Robert Boroianu (PNL).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii