Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:10 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Matei, Şerbănescu şi Ali îşi promovează copiii în legislativul local Schimb de generaţii în Consiliul Local Municipal

ro

07 May, 2012 02:30 3973 Marime text
schimb_de_generatii_Ali_Nurhan_111.jpgSchimb de generaţii pe listele USL pentru Consiliul Local Municipal. Ali Nurhan, Reprezentantul Uniunii Democrate Turce din România, aflată sub protocol cu PSD, a renunţat să mai candideze pe listele USL şi a ales să-şi promoveze fiul, Denis, care are mari şanse să devină consilier local după 10 iunie.

Din cealaltă parte a Uniunii, liberalul Constantin Matei, ofertat pentru funcţia de prefect, de director al Administraţiei Porturilor Marime Constanţa, dar şi de secretar de stat în Ministerul Transporturilor, a preferat să renunţe la statutul de ales local.

schimb_de_generatii_Constantin_Matei.jpgÎn locul său, pe lista liberalilor figurează numele unuia dintre cei doi fii ai săi, Radu Bogdan Matei. Constantin Matei a precizat că nu el a dorit ca fiul să urmeze o carieră politico-administrativă, ci a fost mai degrabă decizia fiului.

Totodată, pe lista USL figurează un alt copil de politician, Raluca Andreea Trandafir, membru al organizaţiei de femei a PNL la nivel naţional. Raluca este fiica lui Valentin Eugen Şerbănescu, fost consilier local PNL în mandatul 2004 - 2008 şi fost director al Autorităţii Navale Române. Şerbănescu este unul dintre cei mai vechi membri ai PNL, el fiind unul dintre fondatorii PNL Câmpeanu în 1993.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii