Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:26 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mangalia, în continuu proces de modernizare Consiliul Local a decis amplasarea unor noi indicatoare la intrarea în oraş

ro

29 May, 2014 00:00 2188 Marime text
În şedinţa extraordinară de Consiliu Local desfăşurată, ieri, la Mangalia, a fost adoptat un proiect de hotărâre ce prevede înfiinţarea unor semnale de acces în municipiu şi amenajările aferente. Potrivit acestui proiect, la intrarea în Mangalia dinspre Constanţa vor fi amplasate semnale de acces în localitate, pe fiecare parte a carosabilului, atât în direcţia de intrare, cât şi în cea de ieşire. Acestea vor fi realizate pe structură metalică şi finisate cu plăci COR-TEN, fibrociment şi travertin, iar racordurile la utilităţi vor fi asigurate prin branşarea la reţelele stradale.

De asemenea, s-a ţinut cont şi de aspectul estetic al zonelor, oficialităţile informându-ne că, din punct de vedere arhitectural, designul va fi unul deosebit.
„Municipiul Mangalia este cea mai veche aşezare din ţară, cu un patrimoniu istoric important, de aceea am ales ca pe faţadele indicatoarelor să avem o imagine reprezentativă pentru oraşul nostru. De asemenea, Mangalia este un nume important în turismul balnear, fiind o destinaţie de vacanţă ce atrage, pe litoralul Mării Negre, turişti români şi străini, care sperăm să fie încântaţi de noile achiziţii, când ne vor vizita oraşul“, a declarat primarul Cristian Radu referitor la cel mai nou proiect al municipalităţii.
În cadrul şedinţei de ieri, consilierii au aprobat mai multe hotărâri de interes local, cu caracter administrativ, dar au votat şi propunerea de acordare a unui ajutor financiar în cuantum de 500 de euro pentru o tânără din Mangalia, care va reprezenta oraşul în finala competiţiei internaţionale de dans „Dance World Cup“, desfăşurată în Portugalia.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii