Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luna cadourilor, o perioadă cu multe surprize şi proiecte finalizate pentru locuitorii din Mihail Kogălniceanu

ro

04 Dec, 2014 00:00 2149 Marime text


Luna cadourilor a început în forţă la Mihail Kogălniceanu. De Ziua Naţională, aleşii locali s-au aflat în mijlocul oamenilor. După ce au depus coroane de flori la Monumentul Eroilor din localitate, cei prezenţi au fost poftiţi la masă. Şi cum altfel puteau fi „trataţi“, dacă nu cu tradiţionala fasole cu ciolan? Desigur, ciolan au gustat doar cei care au renunţat la post şi „au scăpat“ la mâncare de dulce. „A fost un moment solemn de depunere de coroane de flori la Monumentul Eroilor, moment în care am reflectat cu toţii la însemnătatea Zilei Naţionale, la importanţa valorilor naţionale şi la importanţa unei comunităţi unite“, a declarat primarul Ancuţa Daniela Belu.




Iar surprizele din luna decembrie pentru cei din comuna Mihail Kogălniceanu abia acum au început. În curând, noul Club Grup Social Sibioara - un proiect în care autorităţile locale au investit nu doar bani, ci mai ales suflet -  va fi inaugurat de primarul Anuţa Belu. Aproximativ 280.000 de lei a fost suma pe care administraţia publică locală a alocat-o pentru reparaţiile capitale la clădirea unde va funcţiona Clubul Social Sibioara. „A fost refăcută sala cea mare de evenimente, iar separat, a fost dotat un punct medical. Acoperişul a fost schimbat complet, la fel şi tâmplăria, instalaţiile electrice şi sanitare. Am primit chiar şi o donaţie din partea unor sponsori generoşi care au cumpărat mese şi scaune. În luna decembrie, vom face inaugurarea noului centru, astfel încât, de sărbători, să poată fi organizate primele evenimente“, a declarat primarul comunei Mihail Kogălniceanu, Ancuţa Daniela Belu.

Şi pentru că instituţiile publice locale nu ar fi nimic fără oameni, primarul apelează periodic la sfatul înţelepţilor din comunitate. Întâlnirile cu Sfatul Bătrânilor au ajuns deja la cea de-a cincea ediţie, iar pentru că se apropie şi sărbătoarea Crăciunului, primarul le pregăteşte, ca de fiecare dată, câte o mică surpriză celor aproximativ 100 de persoane aşteptate la consfătuire. Daruri de sărbători vor primi şi cei mai mici locuitori ai comunei, care vor avea parte de surprize din partea administraţiei publice.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii