Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:36 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Topalu, Primăria şi Consiliul Local au intrat deja în spiritul sărbătorilor de iarnă

ro

30 Nov, 2015 00:00 2098 Marime text


Pregătiri pentru sărbătorile de iarnă la Topalu. Şi anul acesta, localitatea s-a pregătit pentru a primi vestea naşterii Domnului aşa cum se cuvine. Autorităţile locale au venit, ca de fiecare dată, în întâmpinarea dorinţelor locuitorilor din Topalu. Iluminatul festiv îmbracă deja localitatea în lumini de sărbătoare, iar copiii aşteaptă ca Moşul să le aducă daruri. Primarul Gheorghe Murat nu a uitat nici de cei mici, nici de bătrâni. Aproximativ 300 de copii vor primi daruri de sărbători înainte de a intra în vacanţă. „Cei mici, pentru că au fost cuminţi şi ascultători, vor primi câte un pachet cu dulciuri”, a spus primarul comunei Topalu, Gheorghe Murat, adăugând că deja s-a făcut alocarea bugetară în ultima şedinţă de Consiliu Local pentru achiziţionarea pachetelor.
 
De asemenea, bătrânii, dar şi persoanele cu situaţie materială precară vor primi de sărbători pachete cu alimente. „Peste 350 de pachete cu cozonaci şi alte alimente vor fi  pregătite pentru pensionari şi persoane nevoiaşe. Aproximativ 20.000 de lei am alocat pentru cadourile pe care le facem oamenilor la sfârşit de an”, a adăugat gospodarul-şef Gheorghe Murat.
 
De asemenea, primarul a adăugat că au făcut deja pregătirile pentru sezonul rece şi pentru prima zăpadă. „Ne vom descurca, ca de fiecare dată, pe cont propriu. Am achiziţionat material antiderapant, avem două tractoare cu freză pregătite în cazul în care vor cădea primii fulgi de zăpadă. De fiecare dată ne-am descurcat singuri pe timp de iarnă, nu am avut probleme“, a conchis gospodarul-şef Gheorghe Murat.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii