Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:42 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Albeşti, UNPR face echipă cu PNL Primarul Gheorghe Moldovan a depus jurământul

ro

28 Jun, 2012 01:00 3982 Marime text
cap_9.jpgFostul şi actualul primar al localităţii Albeşti, Gheorghe Moldovan, a depus ieri jurământul. În aceeaşi zi a fost ales viceprimarul comunei şi validat Consiliul Local.

Trei consilieri locali de la UNPR, PSD şi PNL au candidat pentru funcţia de viceprimar al localităţii Albeşti. Cu şapte voturi pentru a fost ales viceprimar al comunei Octavian Eremia. Acesta a fost viceprimar şi în perioada 2004 - 2008, dar şi în ultimele două luni ale anului 2012. Au mai candidat pentru funcţia de viceprimar al localităţii Albeşti Olimpiu Cărăuleanu de la PSD, care a adunat cinci voturi din partea consilierilor locali, şi liberalul Marian Croitoru, care a primit un singur vot. În urma validării, noul Consiliul Local Albeşti are în componenţă 6 membri PNL, 4 membri PSD şi câte un membru de la PDL, PC şi UNPR. De la PNL au intrat în CL Albeşti Marian Croitoru (din Albeşti), Iulian Slujitoru (din Cotu Văii), George Petcu (din Albeşti), Cristian Vald (din Albeşti), Gheorghe Cârstescu (din Arsa) şi Ion Matei (din Vârtop).

 albesti.jpg

PSD îi are în CL Albeşti pe Olimpiu Cărăuleanu, Haralambie Carabageac, Dan Moţescu, Dan Runcanu. De la PDL a fost desemnat Gheorghe Floarea, de la UNPR - Eremia Octavian, iar de la PC - Marian Gâscan. Primarul Gheorghe Moldovan a declarat în urma depunerii jurământului că este mulţumit de noua componenţă a Consiliului Local şi că este sigur că va avea parte de colaborarea tuturor consilierilor, astfel încât proiectele iniţiate de el să fie implementate. Amintim că Gheorghe Moldovan a fost ales de 60,13% dintre cetăţenii care s-au prezentat la urne pe data 10 iunie, câştigând astfel cel de-al doilea mandat. Şeful autorităţii locale a menţionat că începe noua legislatură cu dorinţa de a accesa cât mai multe proiecte de finanţare, iar prioritate, susţine acesta, vor avea lucrările de asfaltare a drumurilor din localitate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii