Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:13 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Îşi modifică structura organizatorică şi organigrama Zece posturi nou-înfiinţate la nivelul SCJU (document)

ro

22 Oct, 2016 00:00 2401 Marime text
Cea mai mare unitate sanitară din judeţ îşi modifică structura organizatorică şi organigrama. Consilierii judeţeni urmează să aprobe aceste schimbări în şedinţa de săptămâna viitoare.
 
Ce schimbări va suferi structura organizatorică?
 
În conformitate cu HCJC nr. 173/2015 precum şi cu unele avize ale Ministerului Sănătăţii, structura organizatorică a unităţii sanitare va suferi următoarele modificări: compartimentul de supraveghere şi control al infecţiilor nosocomiale în serviciul de supraveghere şi control al infecţiilor nosocomiale.
Adresa, respectiv numărul străzii la care funcţionează Secţia clinică Psihiatrie, se modifică din Sentinelei nr. 2 în Sentinelei nr. 27-29.
 
În ceea ce priveşte statul de funcţii pentru 2016, conducerea spitalului a dispus o suplimentare cu zece posturi, de la 2.759 la 2.769, după cum urmează:
- cinci posturi ca urmare a înfiinţării serviciului de management al calităţii serviciilor: doi medici, un jurist, un economist şi un inginer;
- trei posturi de medici la Secţia de Neurochirurgie. În prezent, sunt încadraţi şase medici care asigură patologia neurochirugicală din judeţele Tulcea şi Constanţa;
- un post de medic a mai fost înfiinţat la nivelul Serviciului Judeţean de Medicină Legală şi un altul de autopsier la nivelul aceluiaşi serviciu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii