Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:12 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Învestire cu gust amar la Mihail Kogălniceanu. Şase consilieri de la ALDE au lipsit de la ceremonia de validare pe funcţie (galerie foto)

ro

25 Jun, 2016 00:00 3913 Marime text
În noul centru de tineret al comunei Mihail Kogălniceanu, zeci de persoane au venit, vineri, la ceremonia de învestire a noului Consiliu Local şi de depunere a jurământului de către primarul Ancuţa Daniela Belu. Aflată la cel de-al doilea mandat, Ancuţa Belu a reuşit să câştige încrederea locuitorilor comunei, care au dovedit, vineri, că sunt alături de ea.
 
În prezenţa subprefectului Levent Accoium, cei 11 consilieri participanţi - din cei 17 aleşi - au depus jurământul de credinţă. Şedinţa a fost legal constituită prin prezenţa a 2/3 din numărul aleşilor. Din noul CL fac parte: Bursuc Lăcrămioara Emilia, Bogza Mihai Ovidiu, Caiali Demiren, Panaite Toader, Pandrea Daniel Ionuţ, Petre Florentina, Puiu Constantin, Rusu Marcian, Sandu Adrian, Şapte Elisabeta, Tulea Alexandru. Toţi cei prezenţi au fost validaţi, urmând ca cei şase aleşi, dacă vor dori să intre în Consiliu, să fie supuşi procedurii de validare în şedinţa viitoare.
 
Cei şase absenţi nemotivat de vineri sunt de la ALDE: Ghiţă Ion, Paraschiv Vasilica, Poliac Cătălin, Scupra Ion, Şeichhamed Umiran şi Păunescu Ecaterina. Au renunţat anterior la mandat Valer Iosif Mureşan şi Nicuşor Ianca. 
 
„Poate le este teamă să pună mâna pe Biblie şi să spună că vor lucra pentru binele localităţii. Eu nu pot decât să vă mulţumesc în numele meu şi al colegilor că sunteţi alături de noi. Îmi pare rău de cei care au acordat încrederea lor şi au fost din nou păcăliţi de aceste şase persoane. Este vorba de Valer Iosif Mureşan şi Nicuşor Ianca, care astăzi şi-au dat demisia şi nu au vrut să facă parte din acest Consiliu Local. Aşa cum am promis, în prima şedinţă a Consiliului Local, care va fi în următoarele zece zile, vom da locuinţele ANL, care sunt alocate de un an, şi vom da loturile de teren pentru tineri”, a declarat Ancuţa Belu, primarul localităţii.
 
Tot ieri a fost ales şi viceprimarul comunei. Cu unanimitate de voturi din partea celor prezenţi, noul viceprimar ales al comunei Mihail Kogălniceanu este Daniel Ionuţ Pandrea. De asemenea, Floriana Petre a fost aleasă preşedinte de şedinţă pentru următoarele trei luni.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii