Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Independentul Cristian Radu promite mangalioţilor „preţul corect" la gigacalorie (galerie foto)

ro

26 Mar, 2012 01:19 1936 Marime text
Cristi_Radu.jpgIndependentul Cristian Radu, comisarul şef autosuspendat al Gărzii Financiare Constanţa, a susţinut ieri prima conferinţă de presă în calitate de candidat la Primăria Mangalia. Radu a reiterat, în acest context, motivele care l-au determinat să intre în cursă: lipsa căldurii şi a apei calde în localitate, câinii vagabonzi, ruina din sudul litoralului.

El a precizat că a început să stea de vorbă cu mangalioţii şi că, alături de echipa sa - compusă, conform spuselor sale, din profesionişti din judeţul Constanţa, dar şi de la Centru - propune „soluţii viabile şi idei sustenabile" pentru Mangalia.

„Credeţi-mă că nu m-am hazardat (n.r.- atunci când a decis să candideze). Îmi place, atunci când intru într-o cursă, să o câştig", a subliniat Radu. Proiectul pe care mizează şi pe care îl va demara cu puţin înainte de startul oficial al campaniei electorale se numeşte „Mangalia, oraş european". El a afirmat, de asemenea, că preţul gigacaloriei în Mangalia va fi redus: „Va fi preţul corect".

Radu va demara, astăzi, strângerea de semnături necesare depunerii candidaturii la Primăria Mangalia.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii