Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:25 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În zece zile încep lucrările la sistemul de canalizare Cristian Cîrjaliu, primar pentru încă un mandat

ro

12 Jun, 2012 01:00 2251 Marime text
Carjaliu-CristianCarjaliu2.jpgŞeful comunei a reuşit împreună cu localnicii să facă istorie la Agigea. Prezenţa la vot şi procentajele obţinute de primar, de Consiliul Local, de Consiliul Judeţean şi de preşedintele Consiliului Judeţean sunt cele mai mari din anul 1990 încoace.

Cetăţenii din Agigea s-au mobilizat şi au ieşit în număr mare la vot, convinşi că primarul Cristian Cîrjaliu merită un nou mandat.

Primarul Cristian Cîrjaliu a câştigat detaşat alegerile locale, 80% dintre cetăţenii acordându-i voturile. „Am reuşit să obţinem un rezultat foarte bun la o prezenţă de 70% a cetăţenilor cu drept de vot. Aceasta înseamnă că proiectele derulate de mine şi de echipa mea au produs efecte şi sunt susţinute de cetăţeni", a declarat primarul Cristian Cîrjaliu, adăugând că prezenţa la vot şi procentajele obţinute de primar, de Consiliul Local, de Consiliul Judeţean şi de preşedintele Consiliului Judeţean sunt cele mai mari din anul 1990 încoace.

Iată rezultatele parţiale la Primăria Agigea: Cristian Cîrjaliu (PSD) - 80%, Ioniţă Ion (PDL) - 7%, Cojocaru Dumitru (PP-DD) - 7%, Andrei Mihai (PNL) - 2%. Aceleaşi rezultate arată că PSD a obţinut la Consiliul Local 70% dintre voturile alegătorilor. Consiliul Judeţean PSD a primit 65% dintre voturile electoratului, în timp ce preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a fost votat de 65% dintre cetăţeni. Cristian Cîrjaliu a precizat că va continua proiectele iniţiate deja la nivelul comunei, dar se va implica şi pentru implementarea altora noi. „În 10-12 zile vor începe lucrările de reabilitare a sistemului de canalizare din Agigea. Proiectul este derulat de RAJA, beneficiar este Primăria Agigea, fiind atrasă pentru realizarea lui suma de 2,5 milioane de euro", a declarat primarul Cristian Cîrjaliu. În cadrul acestui proiect, timp de doi ani, vor fi reabilitaţi 10 kilometri de reţea de apă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • dan 12 Jun, 2012 08:15 Dar de LAZU NIMIC?? Stiti, domnule primar mai exista si aceasta localit. care cetateni te-au votat, acum foarte repede i-ai si uitat! SA FIE OARE O SIMPLA AMNEZIE S-AU INTENTIE?