Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:01 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În urma demisiei lui Iustin-Fabian Roman, postul de consilier local, declarat vacant (document)

ro

28 Mar, 2016 00:00 2517 Marime text

 
Unul dintre proiectele de hotărâre incluse pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local Municipal Constanţa din 30 martie se referă la declararea ca vacant a unui loc de consilier local.
 
Postul de consilier local a devenit vacant după ce Iustin Fabian Roman şi-a dat demisia, prin cererea înregistrată la Primăria municipiului Constanţa sub nr. 27762/23.02.2016.
Astfel, se impune iniţierea unui proiect de hotărâre pentru declararea ca vacant a unui loc de consilier local. Reamintim că Iustin Fabian Roman, prim-vicepreşedintele organizaţiei judeţene Constanţa a Partidului Naţional Liberal, şi-a depus, la secretariatul Consiliului Local Municipal Constanţa, demisia din funcţia de consilier municipal.
 
„Am luat decizia demisiei după ce m-am sfătuit cu familia şi după ce am analizat priorităţile pe care le am în următoarea perioadă. Am petrecut în Consiliul Local Constanţa patru ani foarte importanţi pentru mine ca om, ca ales local, în care am aflat cum se iau decizii pentru oraşul nostru, ani în care am învăţat foarte multe şi pe care îi consider un câştig profesional şi personal. Plec din Consiliul Local fără niciun regret, convins fiind că activitatea alături de colegii mei a fost și este în interesul comunității. Voi continua să muncesc şi să sper că oraşul nostru va avea un altfel de viitor, un altfel de primar decât până acum, că cetățenii Constanței vor avea soarta pe care o merită.
 
Mulțumesc constănțenilor, colegilor și celor care mi-au fost alături pe parcursul activității mele în aceşti patru ani. Continui să sper că în Constanța se poate și altfel, se poate și mai mult pentru constănțeni din partea celor pe care îi aleg și îi reprezintă“, a declarat Iustin-Fabian Roman.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza proiectul de hotărâre la care facem referire în acest articol.

Sursa foto: ZIUA de Constanta

Citeşte şi UPDATE 2. Iustin-Fabian Roman a demisionat din funcţia de consilier municipal. Gheorghe Dragomir - „ Probabil a vrut să evite un act de demitere“

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii