Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În luna martie „înfloresc“ performanţele George Scupra - „Sunt răsplătite investiţiile făcute în Sala de Sport Ovidiu“ (galerie foto)

ro

17 Mar, 2015 00:00 1570 Marime text
Deja nu mai este o surpriză faptul că administraţia publică locală din Ovidiu sprijină intens segmentul sportiv. Iar ajutorul oferit se concretizează mai departe în rezultate excepţionale înregistrate de sportivii din localitate. Premii importante au obţinut şi membrii Clubului Sportiv Ovidiu la Campionatul Naţional de Haltere. Federaţia Română de Haltere a organizat, sâmbătă, Campionatul Naţional de Juniori III, iar pe podium au urcat doi sportivi din cadrul Clubului Sportiv Ovidiu. La categoria 44 de kilograme, locul I a fost obţinut de Bianca Stanciu, care a reuşit să ridice 38 de kilograme. Un onorant loc III a fost obţinut şi la categoria 50 kg de către Mihai Dermengian, care a izbutit să ridice 45 kg.

Performanţele din ce în ce mai notabile ale sportivilor din Ovidiu nu pot fi decât o încununare a eforturilor Primăriei acestui oraş, concretizate recent prin premii la diverse competiţii, printre care titlul de campioni naţionali la Rugby U14, obţinut de echipa locală, în 2014, sau locul I la Cupa Dance Brăila, pe care s-a clasat Robert Mirică Holumbeanu chiar luna aceasta.

În prezent, la nivelul Clubului Sportiv Ovidiu funcţionează mai multe secţii: fotbal, rugby, box, handbal şi haltere. La toate aceste grupe sunt înscrişi 348 de sportivi, care beneficiază de antrenamente şi pregătire sportivă gratuite. Costurile sunt suportate de Primăria Ovidiu, care investeşte constant în sport şi, implicit, în sănătatea copiilor. Tot în cadrul acestui club sportiv mai există două secţii sportive de baschet şi dans sportiv, unde copiii plătesc sume modice pentru antrenamente.

„Ne bucură aceste performanţe prin care este răsplătită muncă antrenorilor şi a personalului Clubului Sportiv Ovidiu. Totodată, dau roade investiţiile în Sala de Sport Ovidiu, care este modernă şi dotată cu tot ce este necesar pentru a putea încuraja performanţa“, afirmă primarul George Scupra, prin intermediul unui comunicat de presă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii