Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În comuna Dobromir, investiţiile continuă Bisericile, geamiile şi căminele culturale, pe lista de priorităţi a aleşilor locali

ro

16 Apr, 2014 00:00 2734 Marime text
În ciuda dificultăţilor financiare pe care le întâmpină, aleşii locali de la Dobromir continuă să investească în modernizarea comunei. Astfel, potrivit şefului administraţiei publice locale, Eugen Iliescu, „în prezent facem eforturi susţinute pentru a finaliza reabilitarea căminului cultural de la Lespezi. A fost o investiţie majoră, practic din construcţie au rămas numai pereţii, însă acum lucrările sunt în proporţie de 90% finalizate. Tot în proporţie de 90% sunt finalizate şi lucrările de la viitorul punct de trecere a frontierei cu Bulgaria“.

Primarul Eugen Iliescu a mai declarat că se fac lucrări importante şi în satul Dobromir Deal: „O cişmea din satul arondat comunei a intrat în reparaţii capitale. De asemenea, am făcut o renovare completă şi la biserică, fiind un edificiu istoric. Acum se lucrează la interior“. Nici lăcaşurile de cult ale locuitorilor de religie musulmană nu au fost uitate de aleşii locali. „De aproximativ o săptămână a fost începută lucrarea pentru geamia din satul Văleni. Din fericire, pentru aceste edificii am primit un sprijin deosebit din partea unor sponsori, care acoperă cea mai mare parte a cheltuielilor, de la bugetul local nu alocăm decât o mică parte, însemnând materiale, mâna de lucru. De altfel, după ce a fost finalizată construcţia geamiei din Dobromir Vale, acum se fac demersurile pentru construcţia unei case parohiale“, a declarat gospodarul-şef al comunei Dobromir, Eugen Iliescu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii