Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:14 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În cadrul Comandamentului 2017 vor acţiona 300 de poliţişti. Jumătate sunt detaşaţi

ro

25 May, 2017 00:00 1731 Marime text
Ieri s-a întrunit Colegiul Prefectural. În cadrul şedinţei, s-a discutat, printre altele, despre planul general de măsuri pentru creşterea gradului de siguranţă al cetăţeanului pe timpul sezonului estival, dar şi despre situaţia taberelor tematice organizate în centrele de agrement pentru tineret aparţinând Ministerului Tineretului şi Sportului, prin Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa.
 
Astfel, în minivacanţa de 1 iunie, dispozitivul de ordine şi siguranţă publică va fi format numai din poliţişti constănţeni. Aceştia vor acţiona în perioada 31 mai - 6 iunie. Începând cu 1 iulie şi până pe 3 septembrie, vor veni şi poliţişti din ţară, care vor activa în cadrul Comandamentului 2017. În total, în jur de 300 de poliţişti vor acţiona în această vară pe litoral, dintre care 160 vor fi detaşaţi, aşa cum a declarat şeful IPJ Constanţa, Mircea Vizitiu, în cadrul Colegiului Prefectural.

3.000 de elevi în taberele de pe litoral 

În ceea ce priveşte taberele şcolare, directorul executiv al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa, Maria Solomon, a declarat ca primele serii de elevi vor ajunge la începutul lunii iunie în tabăra de la 2 Mai. Aproximativ 3.000 de copii îşi vor petrece vacanţa în taberele de pe litoralul românesc.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii