Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:26 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Harry Boiagian demisionează din Consiliul Local Constanţa

ro

14 Jan, 2014 00:00 3214 Marime text
UNPR-istul Harry Boiagian, director tehnic în cadrul Direcţiei Regionale în Construcţii Sud-Est, demisionează din Consiliul Local Municipal (CLM) Constanţa. Decizia sa vine ca urmare a faptului că, de la începutul acestui an, funcţiile contractuale din Inspectoratul de Stat în Construcţii au devenit funcţii publice. Deşi susţine că nu se află în situaţie de incompatibilitate pentru că ISC-ul nu este o instituţie subordonată administraţiei publice locale, Boiagian a decis să renunţe, totuşi, la funcţia de ales local. „Nu lucrez la o instituţie subordonată administraţiei locale, m-am consultat şi cu avocaţi şi eu nu sunt în incompatibilitate. Dar, pentru a îndepărta orice suspiciune, renunţ la Consiliul Local”, a explicat Boiagian.
El a ţinut să sublinieze că a avut o colaborare foarte bună cu colegii săi din CLM Constanţa şi că, atunci când existau opinii divergente, se ajungea la consens.
În ceea ce priveşte UNPR-istul care îl va înlocui în forul decizional local, Boiagian a precizat că decizia va fi luată de partid. În acest sens, am încercat să îl contactăm pe liderul UNPR Constanţa, George Lipoveanu, dar acesta din urmă nu a fost de găsit.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii