Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:07 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gelu Iordache îşi sărbătoreşte ziua de naştere de mărţişor

ro

01 Mar, 2012 02:32 3751 Marime text
aniversare_Baneasa_primar_Gelu_Iordache.jpgPrima zi a primăverii constituie dublu motiv de sărbătoare pentru primarul oraşului Băneasa. Şeful autorităţii locale, Gelu Iordache, împlineşte astăzi 47 de ani, fiind născut pe data de 1 martie 1965.

Primarul este căsătorit, are doi copii, Alexandra Isabela, în vârstă de 22 de ani, şi Sebastian, în vârstă de 14 ani. Edilul se află la cel de-al doilea mandat şi s-a luptat cu dinţii pentru sănătatea localnicilor, dar şi a cetăţenilor din localităţile limitrofe. Să nu uităm că la finele anului trecut a fost deschis, la insistenţele primarului, un Centru de Permanenţă în locul spitalului desfiinţat. Cinci medici de familie asigură permanenţa în fiecare noapte, de la ora 20.00 la ora 8.00 dimineaţa. Pentru ca unitatea medicală să nu devină cămin pentru persoanele vârstnice, primarul oraşului Băneasa, Gelu Iordache, a solicitat în luna martie 2011 o întrevedere cu ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, pentru a lămuri problema Centrului de Sănătate Băneasa. Edilul nu a investit efort doar pentru a asigura sănătatea fizică a localnicilor, ca atare el nu a neglijat nici partea spirituală. Administraţia locală din Băneasa a dat la finele anului trecut autorizaţie de construire pentru ridicarea unei mănăstiri la marginea rezervaţiei Avifaunistice Canaraua Fetii. Mănăstirea se chemă Sfântul Cuvios Gherasim din Dobrogea şi este una de călugări.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Pt un cetatean 01 Mar, 2012 21:51 Pe voi astia care nici macar nu aveti curajul sa va scrieti numele niciodata nu va multumeste nimic...ar trebui sa va puneti makr o zi in locul lui sa vedeti ce inseamna sa fi primar si sa ai atATea responsabilitati sa vedem atunci dak ati mai comenta asa .... Din comentariul tau reiese faptul k nu esti altceva dkt un frustrat.
  • locatar de la bloc 01 Mar, 2012 21:39 La multi ani dle primar!eu sunt multumit fata de cum arata avem unde sa ne parcam masinile,str. trandafirilor face parte din DN3 apartine de Drumuri nationale...deci ei treb sa ia masuri.multumim pt lucrurile bine facute sper sa va continuati programele..multa sanatate
  • un cetatean 01 Mar, 2012 13:09 dle primar, dar de asfaltat str. trandafirului-care trece chiar prin fata primariei- amenajat locurile de parcare laterale de la blocuri, reparat trotoarele, de pus flori in scuarele de pe marginea strazii principale, asta cand? numai a oras nu arata Baneasa!