Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:40 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gară, Tomis III, City Park Mall, magazinul Tomis Mall, zone fierbinţi Ce amenzi au plătit taximetriştii constănţeni în primele luni ale anului

ro

20 Apr, 2017 00:00 2708 Marime text
În perioada ianuarie - aprilie 2017, Poliţia Locală Constanţa, în colaborare cu Biroul Rutier din cadrul Poliţiei Municipale Constanţa, a efectuat mai multe controale privind transportul persoanelor în regim de taxi.

Au fost aplicate 69 de amenzi contravenţionale în valoare totală de 22.250 de lei, precizează purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Constanţa, Valentina Chiriţă.
 
Acesta a precizat că „printre neregulile cel mai des întâlnite de oamenii legii s-au aflat lipsa avizului eliberat de autoritatea publică locală şi opririle neregulamentare. De asemenea, mulţi taximetrişti nu aveau la ei ecusonul cu numele şi fotografia sau nu aveau inscripţionat pe portieră tariful practicat“.
 
Zonele din municipiu cu cei mai mulţi taximetrişti indisciplinaţi care au fost sancţionaţi de poliţiştii locali sunt: Gară, Tomis III, City Park Mall, magazinul Tomis Mall. Acţiuni de acest gen vor avea loc şi în perioada următoare.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii