Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:33 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Festivitate de sfârşit de an şcolar Primăria Cumpăna a premiat elevii merituoşi şi sportivii de la echipa de fotbal juniori

ro

18 Jun, 2018 00:00 1720 Marime text
Cântec, flori şi bucurie! Acestea au fost veşmintele în care s-au îmbrăcat elevii Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu“ cu ocazia premierii celor mai merituoşi elevi din localitatea Cumpăna.
 
Într-o atmosferă de sărbătoare, Primăria şi Consiliul Local Cumpăna au premiat toţi elevii, începând de la clasa pregătitoare până la clasa a VIII-a. Dintre aceştia, 64 au fost răsplătiţi şi de Consiliul Local Cumpăna pentru rezultatele deosebite obţinute la faza judeţeană a concursurilor organizate de ISJ Constanţa. Mai mult, 170 de elevi de gimnaziu şi din clasa a XII-a care au obţinut medii peste 9 au fost premiaţi, opt dintre aceştia obţinând diplomă de excelenţă pentru media 10.
 
„Felicitări tuturor elevilor liceului Tehnologic «Nicolae Dumitrescu» Cumpăna premiaţi pentru rezultatele obţinute la învăţătură în anul şcolar 2017-2018! Felicitări dascălilor care i-au educat! Felicitări părinţilor care continuă educaţia celor şapte ani de acasă! Sunt foarte fericită să văd pe podium elevi care au obţinut media generală zece, elevi de clasa a XII-a care au citit cărţi din biblioteca şcolii şi doresc să citească în continuare. Sunt bucuroasă că Primăria şi Consiliul Local Cumpăna au putut să premieze atât rezultatele obţinute la disciplinele de bază, cât şi rezultatele sportive obţinute de echipa de fotbal juniori condusă de prof. Cristian Mustacă şi cele 81 de membre ale echipei de gimnastică ritmică, pregătite de prof. Elena Vlad. Cinste elevilor! Cinste profesorilor! Cinste părinţilor! Felicitări tuturor! Sunteţi cei mai buni ambasadori ai comunei Cumpăna!“, a declarat primarul Comunei Cumpana, ec. Mariana Gâju.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii