Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Familia Borcea, interesată de amplasarea unei staţii GPL la Negru Vodă

ro

23 Mar, 2012 00:00 3303 Marime text
statieGPL.jpgPrimăria Negru Vodă a aprobat la începutul acestui an un proiect de hotărâre privind amplasarea primei staţii GPL în oraş, dar lucrarea se lasă aşteptată. Licitaţia programată la sfârşitul lunii trecute, la care au participat două firme, ambele ale familiei Borcea, a fost reprogramată

Pentru mulţi dintre constănţeni benzina a devenit un lux, preţul acesteia majorându-se semnificativ în ultima perioadă. De aceea, sunt cetăţeni, nu puţini la număr, care aleg să-şi alimenteze autoturismele în staţii GPL, întrucât costurile sunt mai mici. Locuitorii oraşului Negru Vodă mai au însă de aşteptat până-n ziua în care vor avea în localitate un schit GPL. Licitaţia programată în data de 28 februarie nu s-a putut ţine. „Au fost cumpărate patru caiete de sarcini, dar s-au prezentat la licitaţie doar doi inşi. Nu s-a putut ţine deschiderea de oferte întrucât trebuiau să participe minim trei agenţi economici", a declarat primarul Ion Nicolin. S-au arătat interesaţi de lucrare Auto Gaz Trading şi Crimbo Gas, ambele firme ale familiei Borcea. SC Auto Gaz Trading SRL are sediul social în municipiul Constanţa, pe strada Turda, la numărul 6BIS, iar asociat unic al societăţii este Elena Borcea, mama lui Cristi Borcea, om de afaceri devenit cunoscut pentru activitatea de la Clubul Dinamo, unde deţine funcţia de preşedinte executiv. Administratorul SC Auto Gaz Trading SRL este constănţeanul Daniel Marian Mîrţoi. Societatea are 17 puncte de lucru, dintre care 15 sunt în judeţul nostru, în localităţile Constanţa, Medgidia, Valu lui Traian, Cernavodă, Mangalia, Băneasa şi Poarta Albă, iar două în judeţul Ialomiţa, în localităţile Feteşti şi Slobozia. SC Crimbo Gas SRL, cu sediul social în judeţul Ilfov, îl are ca asociat unic pe Cristian Borcea, iar ca administrator pe fosta soţie a afaceristului, Mihaela Mariana Borcea. Societatea are 16 puncte de lucru, dintre care unul în Constanţa, pe strada Vârful cu Dor, la numărul 6.

Primăria reia licitaţia

Primăria Negru Vodă a reprogramat licitaţia. Ea va avea loc luni, la ora 10.30. Se va reuşi de data aceasta adjudecarea lucrării? La cum decurg lucrurile, răspunsul pare a fi unul negativ. Până ieri, nu a fost depusă nicio ofertă, însă reprezentanţii Departamentului de achiziţii din Primărie au precizat că au fost cumpărate caiete de sarcini şi cel mai sigur ofertele vor fi depuse în aceeaşi zi când va avea loc şi licitaţia. Prima staţie GPL din Negru Vodă va fi construită pe un teren în suprafaţă de 900 mp, situat pe strada Gladiolelor nr. 1A, lot ce provine din domeniul privat al oraşului. Potrivit anunţului de licitaţie, Primăria oraşului Negru Vodă va concesiona terenul pe o perioadă de 49 de ani, nivelul minim al redevenţei fiind de 92,14 lei/lună.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii