Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:35 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eveniment important în Techirghiol Se inaugurează singura bază nautică ridicată de un club sportiv în ultimii 40 de ani

ro

31 Oct, 2013 00:00 2872 Marime text
Primăria Techirghiol îi aşteaptă duminică în oraş pe toţi iubitorii sporturilor pe apă. Clubul Nautic Român (CNR) alături de primarul oraşului Techirghiol, Adrian Stan, va inaugura o bază sportivă.
 
Evenimentul se va desfăşura duminică, 3 noiembrie, de la ora 12.30, la sediul bazei CNR din oraşul Techirghiol.
Potrivit reprezentanţilor CNR, edificiul, ce-şi deschide porţile pe 3 noiembrie, ocupă o suprafaţă de 1.008 de metri pătraţi şi cuprinde, printre altele: hangar de depozitare a ambarcaţiunilor cu o suprafaţă totală de 111 metri pătraţi, o amenajare pentru reparaţiile ambarcaţiunilor, spaţiu pentru exerciţii de forţă şi întărirea musculaturii, vestiare cu apă caldă şi toate utilităţile necesare, desfăşurate pe 69 de metri pătraţi, platformă de depozitare a bărcilor cu o capacitate de 50 de ambarcaţiuni sportive, cale de acces către lac, betonată, în lungime de 35 de metri, planuri înclinate betonate pentru lansarea la apă, debarcader cu lungimea de 25 metri. Construcţia, evaluată la peste 70.000 euro (fără TVA), este singura bază
 nautică ridicată de un club sportiv în ultimii 40 de ani, în România, şi a fost realizată în decursul a 18 luni.
Întreaga investiţie este realizată de Clubul Nautic Român din donaţii, fonduri proprii şi atrase, şi bifează toate caracteristicile unei baze moderne.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii