Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eucass repară terenurile de sport

ro

18 Jul, 2011 00:00 1712 Marime text

Pentru a doua oară de la scoaterea la licitaţie a contractului privind efectuarea lucrărilor de reparare şi întreţinere a elementelor sportive amplasate pe terenurile de sport amenajate de primărie în curtea şcolilor, parcurilor şi a zonelor de agrement, societăţii administrate de Iusuf Mahir, SC Eucass SRL, îi este predată această lucrare.

Ultima dată când a fost predat acest contract a fost în martie 2008, firma obligându-se să realizeze aceste lucrări pentru 63.045 de lei, fără TVA. Contractul încheiat pe 14 iunie a.c. a fost predat pentru suma de 80.399,58 de lei, fără TVA. În ceea ce priveşte lucrările care se vor efectua în cadrul acestui contract, acestea vor consta în repararea unui număr de 137 de componente metalice ale elementelor sportive, acestea vor fi reîncastrate după care gropile formate vor fi umple cu beton, vor fi vopsite, în două straturi cu email alchidal, după curăţare şi grunduire în două straturi. De asemenea, vor fi reparate 470 elemente sportive şi 187 de panouri de împrejmuire, pe o suprafaţă totala 3748.,0 de metri pătraţi. Vor fi reparate cu înlocuire de material lemnos de răşinoase. Termenul de execuţie al lucrărilor este de 60 de zile calendaristice, de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor. Perioada de garanţie a lucrărilor este de 6 luni, de la finalizarea lor.

Eucass a mai luat de la primărie, de-a lungul timpului, mai multe contracte. Înaintea celui mai nou predat, Eucass a câştigat contractul privind lucrările de reparare şi vopsire a elementelor de protecţie stradală, a celor de protecţie a spaţiilor verzi, contract luat şi în 2008, 2009 şi în 2011, a celui de achiziţionare şi montare a elementelor sportive (în 2008). De altfel, societatea a furnizat şi montat, în 2008, gardurile metalice de protecţie a spaţiilor verzi. Tot Eucass a montat şi reparat în 2007 două nave scoase din uz care au fost instalate la intrările în municipiu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii